Vyberte si

Klasická regenerační masáž

Celková masáž zad, šíje, nohou a rukou. Je vhodná na zmírnění bolestí zad a celého pohybového aparátu. Odstraňuje únavu a posiluje regeneraci organismu. Odstraňuje ochablost, ztuhlost, zkrácení a bolestivost svalstva. Napomáhá lepšímu prokrvení a návratu žilní krve a mízy z periferií do oběhového centra.

Relaxační masáž

Je jemnější variantou regenerační masáže, ideální k odpočinku a uvolnění. Jemné techniky posilují regeneraci organismu a napomáhají celkovému prokrvení a aktivizaci lymfatického systému.

Ájurvédská masáž

Hluboce relaxační masáž s harmonizací toku energie. Dokonale prokrví každou část těla, zklidní mysl, pomůže tělu při detoxikaci a zvýší imunitní systém celého organismu. Zkvalitňuje spánek, zlepšuje činnost orgánů a říká se, že prodlužuje život…

Indická antistresová masáž hlavy

Velmi uvolňující léčivé ošetření hlavy a celé šíje. Masáž zbavuje napětí v oblasti krku, ramen, šíje, prokrvuje pokožku a odstraňuje bolesti hlavy a očí. Má též velmi blahodárné účinky na psychiku – pomáhá zvládat psychickou únavu, působí proti stresu, podrážděnosti a úzkosti.

Sportovní masáž

Cílem sportovní masáže je připravit sportovce (rekreačního či profesionálního) na sportovní výkon nebo naopak po sportovním výkonu zbavit únavy a pomoci při zotavení.

Breussova energetická masáž páteře

Jde o jemnou, energeticko-manuální masáž zad v oblasti páteře, která uvolní tělesné, psychické i duševní blokády. Významným způsobem regeneruje meziobratlové ploténky, a tak je klíčem k řešení mnoha problémů v pohybovém aparátu, obzvláště v oblasti beder, kříže a krku. Mimo jiné vede také k odbourání hluboko uložených psychických problémů.

Masáž lávovými kameny

Je velmi vhodným doplněním regenerační, relaxační nebo Ájurvédské masáže. Lávové kameny mají schopnost absorbovat, udržovat a postupně uvolňovat teplo, které pozitivně působí nejen na pokožku, podkoží a svalová vlákna, ale způsobuje i výrazné prokrvení cév, zlepšuje cirkulaci a okysličení krve, zrychluje metabolismus tkání a detoxikaci těla...

Kinesiotaping

Účinná terapie pomocí pružných samolepících pásek aplikovaných na kůži, která může ochránit před zraněním při sportu nebo pokud k němu již došlo, podpoří proces hojení. Kromě toho se využívá také ke korekci špatného držení těla či ortopedických vad.

Tělové svíce

Velmi účinná alternativní metoda k urychlení léčby zdravotních i psychických potíží. Výborně se osvědčily k léčbě zánětu kloubů, karpálních tunelů, bolestí hlavy, dutin, podvrknutí kotníku a mnohých dalších obtíží včetně uvolnění celkového napětí…

Cvičení proti bolesti

Individuální cvičení vedoucí k odstranění bolestí zad, šíje, krku, hlavy… Strečink, posilování, jóga, čchi-kung…